Foto Paul den Bakker zww

Paul den Bakker is de begeleider van het Vadercafé Delft.
Hieronder stelt hij zich kort voor:

Hoe ziet jouw vaderschap er concreet uit?

Ik ben samen met Diana. We zijn niet getrouwd. Samen hebben we twee prachtige dochters van 4 en 7 en we wonen met zijn allen samen in Delft.

Wat betekent het Vadercafé voor jou als vader?

Voor mij betekent het Vadercafe een belangrijke plek om in veiligheid te kunnen delen wat je bezighoudt of wat je uitdagingen zijn rondom het vaderschap en man-zijn. Het is voor mij erg belangrijk om met het Vadercafe een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de man in relatie tot zijn kinderen, partner, vrienden en bijvoorbeeld werk. Om je vaderschap bewust vorm te kunnen geven, een nieuwe invulling te geven aan je vaderschap en om naast een druk leven en het vervullen van de verschillende rollen ook ruimte te kunnen geven aan jezelf. Laagdrempelig en met gelijkgestemden.

Wat drijft jou om het Vadercafé te begeleiden?

Wat mij drijft om het Vadercafe te begeleiden is dat ik het belangrijk vind dat er een laagdrempelige plek is waar vaders elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Een ruimte om te delen, vragen te stellen of gewoon te luisteren.

Wat doe je nog meer naast het Vadercafé?

Naast het Vadercafe ben ik verbonden aan Smara-opleidingen en geef ik daar NLP trainingen. Voor jongerenorganisatie De Jonge Krijger ontwikkel en geef ik verschillende opleidingen en masterclasses aan professionals die met jongeren werken, o.a. de Opleiding Jongerencoach. Daarnaast heb ik een eigen coachpraktijk waarin ik vaders en mannen ondersteun in hun uitdagingen.

Waar kunnen mensen meer over je vinden?

Mocht je het interessant vinden dan kan je op www.pauldenbakker.nl meer over mij vinden.

Website van Paul den Bakker:
https://www.pauldenbakker.nl

Eerstvolgende vadercafé's die Paul den Bakker begeleidt:

Op dit moment is er geen vadercafé gepland welke Paul den Bakker begeleid.