Foto Jurn Glazenburg-zww

Jurn Glazenburg is de begeleider van het Vadercafé Maastricht.
Hieronder stelt hij zich kort voor:

Hoe ziet jouw vaderschap er concreet uit?

Ik ben de trotse vader van een zoon (jonge kleuter) en dochter (oude kleuter) die ik samen met partner redelijk harmonieus voorleef. Elke dag brengen we tijd samen door en als mogelijk ook bewust een op een met de kinderen. Ik ben een huiselijk typ en geef de kinderen graag de ruimte om zelf te ontdekken en te spelen. Vaderschap heeft mijn leven een nieuw doel gegeven. Na veel van de wereld te hebben gezien, ben ik blij om mijn kinderen een goede start te kunnen geven.

Wat betekent het Vadercafé voor jou als vader?

Ik heb al vaak mogen ervaren dat ik niet alleen sta als ik in mijn vaderschap ergens tegenaan loop. Het toegeven dat een situatie speelt en hier openlijk met andere vaders over delen, maakt dat ik er beter mee om kan gaan. Tegelijkertijd kan ik vanuit mijn ervaringen andere vaders bijstaan en erkennen in hun worsteling of groei, een duidelijke win-win situatie.

Wat drijft jou om het Vadercafé te begeleiden?

Als ervaringsdeskundige met het vadercafe ken ik de kracht van samenkomen met vaders van verschillende leeftijden. De manier waarop mannen elkaar als gelijken kunnen ontmoeten werkt voor mij helend en die ervaring wens ik voor meer vaders mogelijk te maken.

Wat doe je nog meer naast het Vadercafé?

Ik ben al jaren lid van een vaste vadergroep waarmee ik maandelijks samenkom en tussentijds verbinding kan vinden. Verder werk ik bij een universiteit om studenten digitaal vaardiger te maken en ben ik opgeleid als bewustzijnscoach.

Waar kunnen mensen meer over je vinden?

Op LinkedIn lees je meer over mijn achtergrond en werkzaamheden.

Jurn Glazenburg op social media:
Linkedin

Eerstvolgende vadercafé's die Jurn Glazenburg begeleidt:

Op dit moment is er geen vadercafé gepland welke Jurn Glazenburg begeleid.