Foto Hugo den Bieman zw

Hugo den Bieman is de begeleider van het Vadercafé Utrecht.
Hieronder stelt hij zich kort voor:

Hoe ziet jouw vaderschap er concreet uit?

Ik ben getrouwd en heb 2 zoons in de basisschoolleeftijd. Vanaf hun geboorte voelde ik de persoonlijke missie om voor hen, als betrouwbare een emotioneel aanwezige vader, beschikbaar te zijn.

Wat betekent het Vadercafé voor jou als vader?

Ik zie dat mijn generatie mannen (geboren na 1980) de opvoeding heel duidelijk anders wil doen dan hoe het bij ons is gegaan. We hebben onze vaders uit de jaren ’40 en ’50 vast wel eens zien worstelen om te voldoen aan het toen geldende ideaalbeeld van de harde zwijgzame man die lijdt in stilte. En geen bericht is goed bericht, was toen het credo. Er is sindsdien een hoop veranderd gelukkig.

Wat drijft jou om het Vadercafé te begeleiden?

Ik denk dat vaders van nu een plek als deze goed kunnen gebruiken. Om successen in het vaderschap met elkaar te delen of om te supporten. Dit is een plek waar we het kunnen hebben over dingen als balans houden, verantwoordelijkheid, trots maar ook frustratie. Als begeleider van het Vadercafé Utrecht vind ik het gaaf om deze plek te bieden!

Wat doe je nog meer naast het Vadercafé?

Naast het Vadercafé ben ik ondernemer en oprichter van YUGO Vitality School in Utrecht. Wij houden mensen en bedrijven gezond met vitaliteitsprogramma’s rondom mindfulness, natuur en sport. En in een van onze lokalen organiseren we het Vadercafé Utrecht.

Website van Hugo den Bieman:
https://yugovitalityschool.nl/

Hugo den Bieman op social media:
LinkedIn

Eerstvolgende vadercafé's die Hugo den Bieman begeleidt:

Op dit moment is er geen vadercafé gepland welke Hugo den Bieman begeleid.