Christian Marsman

Christian Marsman is de begeleider van het Vadercafé Harderwijk.
Hieronder stelt hij zich kort voor:

Hoe ziet jouw vaderschap er concreet uit?

In de oneven weken is mijn dochter het weekend bij mij. Vrijdag uit school, tot maandagochtend naar school, en slaapt zij dus 3 nachten bij mij. De even week haal ik haar donderdag uit school en breng ik haar vrijdagochtend naar school, en slaapt zij dus 1 nacht bij mij. Verder zijn alle vakanties bij helfte verdeeld.

Wat betekent het Vadercafé voor jou als vader?

Een plek om in een veilige setting te kunnen sparren over het vaderschap in alle facetten. Een plek waar vanuit wederzijdse erkenning/herkenning en vanuit eigen ervaringen wordt gedeeld, zonder intentie om de ander te helpen.

Wat drijft jou om het Vadercafé te begeleiden?

De ervaring die ik tijdens het bijwonen van het Vadercafé gun ik elke vader. Het gezamenlijk ondersteunen, versterken, en erkennen van het vader zijn. De unieke kans om met uitsluitend vaders te delen en de sfeer en kracht die daaruit voort komt is moeilijk in woorden uit te drukken. Het raakte mij in mijn kern. Een dergelijke samenkomst mogen faciliteren in de rol van begeleider is voor mij ook weer een nieuw pad waarbij ik hoop iedere keer weer een setting te kunnen neerzetten waardoor alle vaders zich gesterkt voelen.

Wat doe je nog meer naast het Vadercafé?

In de allereerste plaats ben ik een vader van een prachtige dochter. Verder mag ik mijn werkzame uren doorbrengen binnen de jeugdzorg, met jongeren welke door diverse omstandigheden tijdelijk niet thuis kunnen zijn. En spendeer ik veel van mijn tijd in buiten bewegen/ sporten. Het buiten zijn in allerlei omgevingen is voor mij een waanzinnige manier om bij mezelf te komen en te blijven. Dat kan zijn op het water, in de bergen of in de bossen.

Waar kunnen mensen meer over je vinden?

Via LinkedIn ben ik goed bereikbaar.

Christian Marsman op social media:
LinkedIn

Eerstvolgende vadercafé's die Christian Marsman begeleidt:

Op dit moment is er geen vadercafé gepland welke Christian Marsman begeleid.